tiistai 1. heinäkuuta 2014

Ystävän kirja ilmestyi


Ystäväni Aila Porkka-Heleniuksen blogiteksteistä on julkaistu kirja. Minä toimitin tekstit kirjan muotoon. Projekti kesti kaikkiaan pari vuotta, mutta loppu menikin sitten vauhdilla! Kiitos joensuulaiselle Kustannus Haille luottamuksesta.

 Ihmeitä tapahtuu - luonnollisesti -kirjaa voi ostaa Ailalta, kustantajalta tai minulta. Tilauksen osoitetietoineen voi laittaa minulle vaikkapa sähköpostitse (rasanen.johanna(at)suomi24.fi). Kirjan hinta on 25 euroa. Sivuja kirjassa on kaikkiaan 228. 

Kirjan tekstit on poistettu itse blogista.

Takakannesta löytyy tällainen teksti: 

Pohjoiskarjalainen Aila Porkka-Helenius kirjoittaa elämän pienistä ja suurista ihmeistä blogissaan Ihmeitä tapahtuu - luonnollisesti. Mikään ei ole sattumaa.

Miksi tätä ja muita ihmeitä kerron? Siksi, että oppisimme luottamaan intuitioon ja johdatukseen enemmän - sinäkin lukijani!

Lapsesta saakka olen kyllä kokenut, ettei kaikki ole siinä, mitä silmä näkee ja korva kuulee. On toisia tasoja ja maailmoja. Vähitellen aloin oivaltaa, etteivät sattumat olekaan vain sattumia vaan jokin ohjaus on taustalla.

Esteitä tiellemme sekä rakentuu että purkautuu suuremman suunnitelman mukaan. Välillä hakataan päätä seinään, on kriisejä, ongelmia ja niilläkin on usein positiivinen vaikutus. Ne ohjaavat pysähtymään, kuuntelemaan sitä sisäistä ääntä, ohjausta, jos vain annamme sille tilaa.

Parhaillaan elämän oppikursseilla alkaa tietoisuuden tasomme nousta ja siinäpä onkin asian ydin. Ihmeistä tuleekin luonnollista, ja toisinpäin ajatellen: koko elämä on ihmettä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti