sunnuntai 24. elokuuta 2014

Nyt niitä saa


Minulla ei ole enää kieltä! Valkosipuliperunat veivät äsken sen mennessään! Paistoimme eilen keitettyjä perunoita voissa pannulla ja tuikkasimme sekaan inkkarisuolaa ja tuoretta valkosipulia. Voi että oli hyvää!

Tosiaankin, peruna on jo hyvän kokoista. Lajike on Challenger. Se on jauhoinen yleisperuna. Sipulia löytyy myös. Porkkanoitakin on syöty, mutta ne saavat vielä kasvaa kokoa yön pimeinä tunteina. Samoin lanttu on kasvamassa.

Tässä hintoja:

PERUNA 1,50 e/kg (1 e)
PORKKANA 2 e/kg (1,50 e)
TUORE SIPULI 1,50 e/kg (1 e)

Suluissa olevat hinnat ovat ns. itsenostohintoja. Eli halutessaan meille saa tulla kuokkimaan ja upottaa kätensä multaan.

Useamman kilon tilauksille löytyy kyyti Sotkamon seudulle. Juureksia kulkeutuu viikoittain myös Pohjois-Karjalaan akselille Valtimo-Nurmes-Juuka-Joensuu/Outokumpu-Liperi.

Yhteydenotot numeroon 040 5919 863 tai 050 540 4792. Sähköpostia voi laittaa osoitteeseen rasanen.johanna(a)suomi24.fi.

6 kommenttia:

 1. Arvaas mitä,porkkanat napsittu parempiin suihin pika vauhtia.Hyviä kuin mitkä.
  Pikku-mies tykkäs kovasti.
  Pitää tehdä tässä vielä lanttukukko,kun niitäkin mukana oli.
  Sipulit laitoin kuivumaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hyvä, jos maistuivat!
   Mie tosiaan jäin silloin sunnuntaina autoineni Juukaan... meni vähän alkuviikon kuviot uusiksi. Mutta olitte ilmeisesti poikenneet meilläkin silloin tiistaina..?

   Poista
  2. Joo, kyllä ajeltiin sielläpäin ja palautettiin astia. Kotona ei tainut olla ketään,kun isäntäkin oli tulossa sun luota :D

   Poista
 2. Postauksesi saavat veden herahtamaan kielelle! On vaan niin hassua, ettei meille saakka mitkään ihanat eineet tureena ennätä. Ostanpa ne mistä hyvänsä eli tuottajalta suoraan tai marketista. On kovin ikävää, mutta luullakseni fakta.

  VastaaPoista
 3. En sitten tiedä, josko Sinulla on parempaa tietoa siitä, miten eaim Espoon Haukilahteen saataisiin tuoreita vihanneksia ja marjoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No onpas hassua. Luulisi, että siellä Etelä-Suomessakin juureksia ja vihanneksia yms. saisi tuoreena. Minulla ei ole sen parempaa tietoa näistä logistisista kuvioista. Meillä juureksia voi tosiaan käydä noukkimassa suoraan pellosta - on varmasti tuoretta :)

   Poista