tiistai 5. elokuuta 2014

Milloin mansikkakausi päättyy?

Mansikkamaalla oli käynyt vieraita. Merkiksi oli jätetty tämä kuitti.
Olen jo pariin otteeseen kiittänyt mansikkamaata sadosta ja tuumannut, että tämä on nyt tässä. Kiitos. Kiitos kastemadoille, sammakoille ja muulle mansikkamaan eläinväelle. Ja kiitos mansikkamaahisille, kun piditte varikset ja räkätit poissa; taisitte pitää öisin sellaisia kemuja, etteivät linnut uskaltaneet tulla lähettyville.

Ajetut rivivälit.
Isäntä ajoi penkkien välit ja ruohosilppua on nyt siellä ja täällä. Rönsyjä on vedelty penkkien välikön nurmelle pötköttömään ja juurtumaan. Ilmeisesti niistä on tarkoitus ottaa istukkaita talteen - vai mitä ne nyt ovatkaan. Rikkaruohoja on myös kitketty pois taimien juurelta.

Mutta että näitä mansikoita tulee ja tulee yhä edelleen! Eivätkä kaikki ole mitään nappuloita mehumarjoja, vaan ihan kunnon mollukoita. Että jos joku tuntee kutsumusta täydentää marjavarastojaan, niin tervetuloa. Saa käydä poimimassa sopuhintaan. Ruohosilpustakaan ei ole sinällään haittaa, kun ruoho on jo niin kuivaa. Tosin lieneekö luvannut sateita lähipäiviksi..?

2 kommenttia:

 1. No, mutta vielähän sillä on mansikkaa.Hienoo.
  Ne 10 kiloa jotka isänältä varattiin taitaa vielä löytyä.Ollaan odotettu soittoa.
  Harmi vain kun tuo rehunteko on just päällä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ahaa, tämä tilaus ei olekaan tullut miun tietooni. Mutta hyvä, että nyt tuli :D Saan kerättyä ainakin 5 kiloa huomisaamuna. Ajellaan teitin ohi päivällä siinä yhen kahen maissa.

   Poista