lauantai 4. toukokuuta 2013

Parittaminen jatkui illan hämärässä

Niinhän siinä sitten kävi, että Jasmin piti laittaa Jaakko Kullan tykö jo toissailtana. Isäntä tuumasi Hyvät ja huonot uutiset -ohjelman jälkeen, että käydään vielä katsomassa olisiko Jasminin mahdollinen kiima edennyt. Illan hämyssä hiivittiin navetalle. Tyttöset olivat jo unten maille ja ihmetys oli suuri: mitä nuo tekevät täällä tähän aikaan?!

Hyvä, että ei taskulampun kanssa tiirattu Jasminin hännän alle. Isäntä kokeili käsikopelolla. Limaiselta tuntui, joten ei kun sonnin kanssa tekemään tuttavuutta. Jaakko innostui oitis uudesta tyttökaverista, mutta Jasmin ei ollutkaan yhtä helppo tapaus kuin Janika. Jasminista oli kiva päästä kirmaamaan astutustilaan. Aikansa riehuttuaan se alkoi osoittaa pientä kiinnostumista Jaakon kulkusia kohtaan. Koska se ei pukkinut Jaakkoa pois luotaan - vaikka ei kyllä ihan heti antanutkaan - ajattelimme jättää pariskunnan yöksi samaan tilaan.

Aamupalalla kahdeksan jälkeen katselimme navetalle päin. Ikkunasta näkee suoraan astutustilaan. Siellä toiset köllöttivät mattojen päällä. Joko homma oli hoidettu onnistuneesti tai sitten Jasmin ei ollutkaan kunnon kiimassa ja Jaakko oli luovuttanut.

Päästettyämme Jasminin omien kavereidensa luokse, ne riensivät oitis sen viereen. Ihan kuin olisivat kyselleet, että missä olit, mitä teit, kenen kanssa olit... Sitten ne nuuskivat toisen hännän alle ja utelu sen kun kiihtyi. Siitä arvelimme, että nyt on tainnut onnistua sonni siemennyshommassaan.

Tänään navetalle mentyään isäntä huomasi sekä Jasminin että Janikan olevan verellä. Se on kuulemma merkki eläimen olleen kiimassa. Faban esitteessä puhutaan jälkikiimasta. Eli astutukset taisivat osua kohdilleen.

Tänä iltana käytimme Jennaa Jaakon luona. Jenna taitaa kuitenkin vasta olla tulossa kiimaan. Meni aikansa ennen kuin se rauhoittui astutustilaan. Jaakko yritti tehdä tuttavuutta, mutta Jenna ei ollut suostuvainen. Jonkun ajan kuluttua ne iskivät otsiaan toisiaan vasten ja Jenna kävi aina pukkimassa Jaakkoa kylkeen. Ihan harmitti toisen puolesta. Jaakko katsahti välillä minuun kysyen, että mitäs nyt pitää tehdä. Ihan höperöidyin itsekin, kun siinä lohduttelin, että ei se Jaakko sinun vikasi ollut.

Lopulta Jaakolta hävisi viimeinen kiinnostus ja se ryhtyi syömään. Ajattelimme isännän kanssa, että näitä kahta ei henno jättää yöksi kahdestaan - romantiikkaa ei ollut vielä ilmassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti