keskiviikko 1. toukokuuta 2013

Lemmenpesä valmis - kiimoja odotellaan

No nyt on kyyttöjen lemmenpesä valmis. Tänään pultattiin portteja paikoilleen ja siistittiin alue nauloista ja muista roskista. Sitten vain odotellaan tyttöjen kiimoja. Kolmea pitää ryhtyä seuraamaan tarkemmin. Jos nyt luen oikein tätä isännän kirjoittamaa lappua, niin Jaakko Kullan kanssa touhuamaan pääsevät ensimmäisenä Jasmin, Jenna ja Janika.

Navetan seinälle pitäisi virittää kiimakalenteri, johon voi sitten merkata kiimoja. Tytöt hyppivät jo toistensa selässä, mutta ilmeisesti kunnon kiimassa olevan emättimestä pitäisi valua limaa. Vasta sitten laitetaan Jaakko Kulta hommiin.

Portti paikoilleen.

Pariskunnat saavat olla koko päivän kahdestaan astutusalueella. Jippii! Kunnon liehittelyä eikä mitään pikahommia!

Mielenkiinnolla seuraan niiden touhuja; miten luonto on tämän homman järjestänyt. Lemmenpesän yläpuolella on oikea aitio, josta on hyvät näköalat alas. Sonni osaa kuulemma peniksellään heilauttaa tytön hännän pois emättimen edestä. Kovin pitkään ei toimitus kestäne, tai mene ja tiedä. Kuinka kauan tyttö antaa sonnin hyppiä selässään? Ja laitetaanko sisään useampikin lasti vai riittääkö yksi kerta? Tytön hännän pitäisi sitten onnistuneen toimituksen jälkeen sojottaa suorana.

Ylhäällä on aitiopaikka seurata pariskuntien touhuja.

 Jaakko Kulta pääsi tutustumaan lemmenpesään. Se on ihan sen oman karsinan vieressä. Ruokaa ja juomaakin on tarjolla, joten hyvät on oltavat. Lattiassa riittää myös pitoa. Siihen voinee heittää vähän hiekkaakin avuksi, ettei tyttö lipeä alta nolon tekniikkavirheen takia.

Jaakko Kulta tuntui huutelevan lemmenkutsuja tytöille toiseen päähän navettaa. Sonnin elkeitäkin päästettiin ilmoille - onneksi. Pari päivää sitten pienin kissamme Milli oli käyskennellyt Jaakko Kullan eteen, sähähtänyt toiselle ja jatkanut sitten tyytyväisenä matkaansa. Sonni poloinen oli säikähtänyt pahanpäiväisesti.

Tänään Jaakko Kulta uskalsi tulla jo kymmenen sentin päähän minusta. Melkein nuolaisi kasvojani. Olen kyllä aivan ihastunut tähän lempeäkatseiseen sonniin. Kavereita ollaan jo ihan selvästi.

2 kommenttia:

 1. Heh,heh,ihana video Jaakosta.Kyllä tilaa riittää reilusti astua.
  Kyllä poika reipastuu kun saa seuraa ja ikää tulee,jos vain isäänsä, supertiineyttäjä Kotipihan Erokseen tulee :D
  Tyttö sonnille kun alla seisoo vaikka limaa ei näkysikkään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, oli kyllä Jaakko eilen illalla niin ihmeissään, kun laitettiin viisi puolivuotiasta vasikkaa pomppimaan astutustilaan. No, nepä pääsivätkin käsiksi Jaakon ruokintapöydän antimiin. Siinäpä sitten sonni yritti kaltereiden välistä pukkia tyttöjä pois :D

   Poista