torstai 2. toukokuuta 2013

Bingo!

Voi elämän kevät. Jos joku olisi sanonut vuosi sitten, että paritan kyyttöjä, niin enpä olisi uskonut. Mutta niin vain piti tämäkin päivä nähdä. Kauppareissulta oli ihan kiire kotiin, että ehditään laittaa sonni ja tyttö hommiin ennen kuin kunnon kiima menee ohi. Isäntä tuumasi, että hiehoilla kovin kiima kestää noin 6 tuntia. Lehmillä aika on sitten pidempi.

Kotiin tultuamme riensimme navetalle. Ohjasimme Janikan käytäviä pitkin astutusalueelle. Helposti se sinne menikin. Jaakko Kulta äkkäsi tytön heti, eikä sitä tarvinnut houkutella menemään sen seuraksi. Ensiksi ne nuuskivat toisiaan. Pian sonni yritti hyppiä tytön päälle - ensin poikittain ja sitten väärään päähän. Lopulta oikea pää löytyi. Hyvin on Kotipihan Eros-isä poikaansa opettanut!


Meidän läsnäolomme häiritsi pariskuntaa, joten isäntä liukeni pihaton puolelle hommiin ja minä kiipesin parvekkeelle kyttäämään. Pari kolme kertaa Jaakko Kulta onnistui pääsemään tytön selkään, kun se rauhoittui hetkeksi syömään. Sen jälkeen leikittiin piirileikkiä (toinen video).

Tässäkö laitettiin vauva alulle?

Pitkän piirileikin jälkeen ajattelin, että se oli siinä. Mutta sitten se vasta alkoi. Ja tässä vaiheessa kännykässäni ei riittänyt enää potkua. Kivuttuani alas parvekkeelta kuulin kopinaa astutusalueelta. Sorkat kipottivat pitkin kivilattiaa vähä väliä, kun Jaakko Kulta yritti pysyä tytön selässä. Useiden yritysten jälkeen tyttökin rauhoittui ja sen häntä meni ihan törölleen. Emätin supisteli ja sieltä valui nestettä. Muutama kerta vielä kiellon päälle ja jo väsyi sonnikin.

Puolen tunnin touhuamisen jälkeen pariskunta ohjattiin omiin karsinoihinsa. Ja voi mikä huuto siitä syntyi. Jaakko Kulta oli sitä mieltä, että tyttö olisi pitänyt jättää hänen luokseen. Ja Janika jäi ulvomaan pihaton puolelle. Voi että. Mutta nyt vain toivotaan, että vauva saatettiin alulle. Jos Janika tulee kiimaan taas kolmen viikon päästä, otetaan uusi yritys.

Aamulla on sitten Jasminin vuoro hurmata sonni. Ja nyt lataan kännykän täyteen virtaa.

2 kommenttia:

 1. Onneksi olkoon,Jaakko Kulta, hienosta aloituksesta siitossonni uralla.
  Jatka samaan malliin niin vuosia riittää työuralla <3
  Isä Eros ja äiti Eena ovat sinusta kovin ylpeitä ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kerrotaan terveiset Jaakko Kullalle, kunhan päästään takaisin Kainuuseen täältä Joensuun suunnalta.
   Käytiin vielä eilen illalla katsomassa, miten Jasminin kiima edistyy ja niin vain hilattiin pariskunta yhteen iltakymmenen jälkeen. Viettivät sitten yön yhdessä <3 Aamulla oli jo kovin rauhalliset tunnelmat - pötköttivät mattojen päällä.
   Jasminin kiimakäyttäytyminen oli ihan erilainen kuin Janikalla. Jasmin ei hyppinyt muiden selkään ollenkaan, mutta emättimestä valui silti limaa. Se oli vain omissa oloissaan, vaikka yleensä tahtoo olla ihan meidän lähellämme.
   Mutta tästä on hyvä jatkaa! :) Jennan kiimoja odotellaan.

   Poista