lauantai 6. syyskuuta 2014

Voihan mahtisonnimuumuu!

Reipas pikkuinen, jonka syntymäpäivästä ei ole havaintoa.
Ja me kun olemme koko ajan sanoneet, ettei kyyttösonnimme Jaakko Kulta koskekaan ylämaankarjalaisrouviin. No ei ole koskenut, sillä se oli pöksäyttänyt Pikku Myyn tiineeksi heti ensimmäisessä mahdollisessa kiimassa! Pikku Myyn Kerttu-tyttönen syntyi viime lokakuun lopussa. Ja nyt syntyi taas tyttö! Milloin lie Pikku Myy poikinut ja missä lie pitänytkään vasikkaansa. Viimeksikin molemmat ylämaankarjalaiset pitivät vasikoitaan viikon verran metsänlaidassa ennen kuin toivat ne pihattoon ja muun karjan nähtäville.

Mutta ihan mahdottoman suloinen tapaus on tämäkin villahousu. Toivotaan, että kaikki menee hyvin. Ja on kai odotettavissa, että Pikku Myyn tyttö Rusina poikii myös lähiaikoina... Voihan Jaakko. Joka muuten nytkin touhuaa laitumella yltä päältä hiekassa ja mullassa.

Tuore äiti ja pikku pörriäinen.
Pesuhetki.
Etualalla Pikku Myyn Kerttu-tyttö, jolla on ikää reilut 9 kuukautta.

2 kommenttia:

 1. Ihana pikkuinen sieltä metsänkätköstä on saapunut.Näyttää ihan Lolitalta :D
  Hedelmällinen Pikku Myy.
  Ketäs se JaakkoKulta nyt siellä kiusaa,joko pikkukyytöt on vuorossa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tästä tuli Lorna. Isäntä keksi nimen.

   Jaakko Kullalla taitaa olla täysi työ, kun on niiiiiin paljon tyttöjä ympärillä. Toivottavasti pikkukyytöt olisivat nyt ensisijalla :)

   Muuten, meillä on nyt mehupuristin! Arvaa tuliko hyvää omenamehua!! Ei lisättyä sokeria, ei mitään ylimääräistä! :):):) Tehdään huomenna lisää mehua - laitan sitten kuvia tänne blogiin.

   Poista