sunnuntai 1. helmikuuta 2015

Tule meille kesällä töihin!


Mansikkakausi lähestyy ja jonkun pitää poimia nämä luomuherkut talteen. Itse emme pysty millään keräämään moista määrää eli tarvitsemme apua. Mansikoita on hehtaari ja kerääjiä pitää olla 4-5.
 
Mansikoiden poimiminen vaatii sitoutumista, sitkeyttä ja positiivista asennetta. Työ on hyvin fyysistä. Eniten kyykkiminen käy selkään ja jalkoihin. Sää antaa oman mausteensa työntekoon.
 
Mansikat poimitaan aamuisin ja aamupäivisin. Työ sisältää myös kitkemistä; mehän emme käytä kemiallisia torjunta-aineita. Eli samalla kun poimitaan mansikoita, niin rikkakasvit kitketään pois.
Lisäksi mansikoita toimitetaan asiakkaille, joten ajokortillinen pääsee tekemään tätäkin. Mahdollisesti torimyyntiäkin on luvassa. Maataloustöihin pääsee halutessaan tutustumaan. Kyyttöjä ja lampaita on kesällä laiduntamassa Naapurinvaaralla ja niitä on käytävä katsomassa säännöllisesti.

Työntekijöille maksetaan tuntipalkka. Päivittäinen työaika vaihtelee. Töitä on noin neljäksi viikoksi. Myös lyhyempi työjakso on mahdollinen. Meille voi tulla kauempaakin ja majoittua luonamme. Sotkamon kylälle on matkaa 25 kilometriä, Kajaaniin 60 kilometriä.
 
Meiltä voi kysyä lisää. Ja sanaa saa levittää. Tilaamme voi käydä tutustumassa etukäteen. Sähköpostia voi laittaa osoitteeseen rasanen.johanna(a)suomi24.fi tai soittaa numeroon 040 5919 836.

2 kommenttia:

 1. Hei Johanna.
  Onhan meidän mansikkatilaus vielä voimasssa?
  Tulevanan kesänä ole ajatelllut kerätä mansikat itse, kun teillä on kiireitä ja minä olen nyt erittäin hyvässä kunnosssa.
  Mirgeenin estolääkitys toimii ja selkä oireeton.
  Jos jaksaa hiihtää tai lenkkeillä joka päivä ja vetää lihastreenin niin kyllä mansikatkin pitää jaksaa kerätä itse :D
  Kauniita kevätpäiviä ja terveiset perheelle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä kun lääkitys tehoaa! Olet ollut ajatuksissa useamman kerran :)

   Teidän mansikkatilaus on voimassa ilman muuta. Tervetuloa!

   En ole saanut pudotettua teille munia, kun kaikki on myyty muualle, mitä on tullut. Ihan pitäisi varata teille tusina jos toinenkin. Yksi kanoista ryhtyi hautomaan, joten toivotaan, että saadaan lisää emäntiä kanalaan ja sitä myötä lisää munia!

   Poista