perjantai 22. toukokuuta 2015

Vastaus haasteeseen

Kiitos Venlalle blogihaasteesta. Sain siis häneltä 11 kysymystä, joihin vastata.

1. Mitä kaikkea olet harrastanut elämäsi aikana?
Olen ollut partiossa, savikerhossa, soittanut pianoa, ommellut vaatteita, pelannut pesäpalloa ja sählyä, käynyt kuntosalilla ja kaikkea siltä väliltä. Ja tehnyt paljon vapaaehtoistyötä. En edes muistakaan kaikkea, mitä olen harrastanut.
2. Pelkäätkö jotain eläintä, miksi? Mitä pienempi eläin, sitä pahempi. Kaikki sudenkorentoa pienemmät eläimet ovat pelottavia.
3. Kuinka hemmottelet itseäsi? Lasi viiniä, sohva ja maajussin kainalo. Käymällä kampaajalla. Syömällä hyvää ruokaa. Istumalla iltaa hyvässä seurassa. Kylpyammeessa lillumalla. Onhan näitä, joka päivälle jotain!
4. Vaikuttaako ihmisen pukeutuminen suhtautumiseesi häneen? Ei millään tavalla.
5. Mitä teet yleensä ystäviesi kanssa? Kahvittelen, rupattelen.
6. Millä sivuilla vietät netissä eniten aikaa? Facebookissa, blogisivullani.
7. Kahvi, tee vai kuuma kaakao? Kahvi. Olen vasta aikuisiällä ryhtynyt juomaan kahvia; oikeastaan silloin, kun lapseni olivat pieniä ja piti jotenkin yrittää pysyä päivisin hereillä.
8. Mikä on ääni, joka saa sinut aina iloiseksi? Karitsan määkäisy. Se on niin liikuttavaa.
9. Millaisena näet hyvän elämän? Tasapainoisena ja itsensä näköisenä. Sellaisena, että nauttii siitä, mitä tekee. Ja että osaa olla itselleen armollinen.
10. Millainen oli ensimmäinen kertasi moottoriajoneuvon ohjaimissa? Autokoulun ensimmäisellä ajotunnilla mentiin pomppubensan voimin ensimmäiset metrit.
11. Minkä oppiaineen lisäisit peruskoulun opetussuunnitelmaan? Lisäisin elämänhallinnan. Poistaisin kaiken teknologiaan liittyvän opetuksen. Käsillä tekeminen kunniaan!

Haasteen saa ottaa vastaan kuka tahansa bloggaaja. Kysymykset ovat tismalleen samat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti