perjantai 13. maaliskuuta 2015

Sille tielle jäin

 

Olen tehnyt vuosien aikana töitä toimittajana. Aloitin vuonna 1999 joensuulaisessa kaupunkilehdessä Karjalan Heilissä. Opiskelin tuolloin trademomiksi Pohjois-Karjalan ammattikorkeakoulussa ja suoritin työharjoitteluni lehdessä. Sille tielle jäin. Nyt lehtiin kirjoittaminen nostaa taas luovan tauon jälkeen päätään.

Tämän toisen yhteistyökuvion voin julkaista nyt. Etelä-Suomessa asuessani vuosina 2003-2006 tein töitä Puoli Kaupunkia -nimisessä ilmaisjakelulehdessä. Vuosien jälkeen otin päätoimittajaan Vanajaksen Kaukoon yhteyttä ja ilokseni yhteistyö käynnistyi uudestaan. Eli kirjoitan Kaikuja Kainuusta -kolumnin kahden viikon välein ilmestyvään lehteen. Käsittelen kolumnissa maaseutuun ja maatalouteen liittyviä asioita. Tuoreimmassa tekstissäni paneudun lantaan!

Lehteä voi lukea myös näköislehtenä verkossa osoitteessa www.puolikaupunkia.fi.

Ja jos joku tarvitsee tekstinkäsittelyapua tai kirjoittajaa julkaisuun tai lehteen, niin ottakoon kernaasti minuun yhteyttä (rasanen.johanna(a)suomi24.fi tai 050 540 4792). Myös valokuvaaminen onnistuu. Pystyn työskentelemään kätevästi osuuskuntamme Hopeahiiden kautta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti